ACTIVITAT Espai de Moviment Lliure i Criança // L’Ombeliqo

DESTINATARIS: Famílies amb infants compresos entre les primeres estones de terra (3­4 mesos) i un cop tenen la marxa ben establerta. Un adult per infant.

QUÈ VOLEM? Oferir un espai de criança compartida basat en la mirada i la comprensió del Moviment Lliure, i tot allò que l‘envolta. Un espai on poder reflexionar, compartir i desenvolupar sense judicis i amb naturalitat aquells recursos i experiències que puguin enriquir tan els processos personals de la maternitat i la paternitat com la relació amb els nostres fills i filles, sempre de cara a oferir als infants un espai de respecte, comprensió i comunicació vers els seus processos.

COM HO FAREM? Sessions d’una hora setmanals on podrem profunditzar, reflexionar i conèixer, des de la teoria i la pràctica, els recursos i les eines que ens ofereix aquesta mirada transversal i globalitzadora de la criança.

DES DE QUINA BASE? Abordarem els diferents aspectes del desenvolupament en nadons i infants petits, tant la qüestió del Moviment Lliure i l’Activitat Autònoma, el Joc Lliure i espontani, passant per tots els moments de Cura Quotidiana (higiene, menjar i son), la forma de relacionar­nos, comunicar­nos i establir diàlegs de forma eficaç amb els nadons i infants petits, així com la qüestió dels límits, l’autoritat i el paper de l’adult en l’acompanyament.

En aquest espai no buscarem l’ortodòxia, volem recollir la mirada i les potències que impulsen en infants i adults i treballar per a una criança curosa, que integri les necessitats dels nadons així com la de les seves famílies en la criança oferint eines, informació un coneixement enfocat tant a la resolució practica quotidiana com al treball de la mirada.

ON? Prepararem la sala de forma que funcioni com a proposta de moviment lliure, expressió i comunicació pels infants així com espai de comunicació i relació entre els adults. La sala i els materials podran anar variant segons vagi evolucionant la demanda dels infantis i/o el grup.

HORARI: Els dilluns de 17h a 18h

DATES:

6, 13, 20 i 27 de novembre; i 4, 11 i 18 de desembre.

PREU: 85€ el curs

Per a més informació contacteu amb l’Ombeliqo


No olvidéis que ofrezco Asesorías Pedagógicas para Familias. Presencial y Online (aquí)

Y que podéis consultar las Actividades en Marcha. Presencial y Online (aquí)

¡Gracias!

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *