Xerrada/Activitat: Moviment Lliure i Autonomia. Acompanyar la conquesta (Octubre)

Des de la Pedagogia Pikler-Loczy es treballa de forma globalitzada i transversal diferents aspectes del desenvolupament, tant la qüestió del Moviment Liure i l’Activitat Autònoma, el Joc Lliure i espontani, passant per tots els moments de Cura Quotidiana (higiene, menjar i son), la forma de relacionar-nos, comunicar-nos, tocar, anticipar i establir diàlegs de forma eficaç amb el nadons i infants, així com la qüestió dels límits, l’autoritat i el paper de l’adult en l’acompanyament, que ha d’esdevenir conscient i en constant formació, sempre enfocat a que l’infant pugui generar en sí mateix un sentiment de competència dins aquest món (entorn psicosocial i cultural), així com un desenvolupament harmònic de la seva personalitat.

En aquesta xerrada farem una aproximació global des del desenvolupament motriu i l’activitat espontània i autònoma del nadons i els infants petits, sempre integrant aquesta mirada dins una criança on el vincle amb l’adult és part fonamental i ubicant aquest saber dins de l’espai de la llar i la família.

Dedicarem una estona a l’exposició de continguts i podrem xerrar i preguntar sobre totes aquelles qüestions que ens ocupen en el dia a dia de la criança.

Per a fer les reserves poseu-vos en contacte amb el Petit Rusc: 931379755

Us esperem amb moltes ganes i no oblideu que els nadons son benvinguts!


Romina Perez Toldi: Mare i Pedagoga especialitzada en acompanyament a la criança i processos d’ensenyança – aprenentatge.

 

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *